Bemutatkozás

Vállalkozásom 2008. elején, egyéni vállalkozásként jött létre, amely 2012-től ZOLIOIL Kft-ként működik. Tevékenységemet országos lefedettséggel végzem. A vállalkozás alaptevékenysége az étolaj, pálmaolaj, pálmazsír és száraztészta kis-, és nagykereskedelmi értékesítése, megbízható kiszállítása, valamint a használt sütőolaj és növényi sütőzsiradék (fáradtolaj) begyűjtése, elszállítása. A begyűjthető hulladékok köre: EWC kód: 20 01 25 – Étolaj és zsír. Az engedély kizárólag növényi eredetű étolajra és zsírra vonatkozik. A vállalkozás a használt sütőolaj és növényi sütőzsiradék elszállításához szükséges KÜJ számmal (103200491) és KTJ számmal (102445584) is rendelkezik. Minden szerződésben lévő partnerem számára térítésmentesen biztosítok egy 60 literes tárolóedényt a használt sütőolaj és növényi sütőzsiradék gyűjtésére.

Partnereim között vendéglátó egységek, iskolakonyhák, szállodák, öregek otthonok és sütödék is megtalálhatók. Célom, ügyfeleim elégedettségének és bizalmának megnyerése, megtartása.

A ZOLIOIL Kft. a beszállítóival folyamatos kapcsolatban van, ezáltal mindig naprakész árakat tud kínálni a partnerei számára, amelynek köszönhetően a multinacionális cégek áraival szemben is versenyképes tud lenni.

A vállalkozás a HACCP rendszernek megfelelően működik: A HACCP rendszere a MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV előírásaiban foglaltak szerint, illetve a 2003. évi LXXXII. Élelmiszer Törvény, a 68/2007. (VII.26.) FVM – EÜM – SZMM együttes rendelet, valamint a 852-, 853-, 854/2004 EK rendeletnek megfelelően lett kialakítva.

Szabó Zoltán
tulajdonos

Termékajánló